Basiscursus Astrologie- Sandra Siersema

sandra

Wat is een geboortehoroscoop?
Hoe is de astrologie ontstaan en kan het ons wijzer maken over levensvragen? Wat is de betekenis van planeten, tekens en huizen in je eigen horoscoop?

Astrologie is een instrument om inzicht te krijgen in de karakterstructuren en drijfveren van een persoon. Wanneer iemand belangrijke gebeurtenissen of trauma’s heeft meegemaakt zijn deze vaak terug te zien in de horoscoop.
Astrologie is geen waarzeggerij maar wetenschap! Daarom is de horoscoop die in een tijdschrift staat ook onzin; voor iedereen is de geboortetijd anders en is dus ook de hele horoscoop anders. Voor iedereen die meer wil weten over zijn sterrebeeld (oftewel zonneteken) en hoe de planeten in de dierenriemtekens en huizen voor je werken, is deze cursus een mooi begin.

In 5 avonden leg ik je uit wat de betekenis is van de dierenriemtekens, de planeten en de huizen is. Je kunt vragen stellen over je eigen horoscoop, die voor je wordt gemaakt en die je kunt meenemen na afloop.


Sandra Siersema
"Ik ben ervan overtuigd geraakt dat zowel lichamelijke klachten als emotionele/psychische klachten op een bepaald moment in je leven ontstaan om je verder te helpen, als een soort 'richtingaanwijzer'op je pad.
De kennis van astrologie kan je daarbij helpen.
De horoscoop is een blauwdruk van ons leven; een karmisch rad. ".

Voor meer informatie over Sandra Siersema kijk op http://www.homeopathie-kindertherapie.nl.


Deelnemen aan deze 5 delige basiscursus kan op de volgende data:

Op dit moment is deze workshop (nog) niet ingepland in Centrum de Olyhorst. Kijk op http://www.homeopathie-kindertherapie.nl voor meer informatie.

Voor inschrijvingen en/of vragen neem contact op met:
Sandra Siersema, Tel. 06 – 40993299, Email info@homeopathie-kindertherapie.nl