Workshopdag “Ontdek de stilte in jezelf” -
door Karin van Duuren en Jo-Else van Amerom

Ontdek de stilte in jezelfBen je moe, opgejaagd, ervaar je stress?
Ben jij ook zo’n vrouw die alle bordjes omhoog moet houden? Verantwoordelijk voor alles en iedereen?

Wil je eens baden in alleen maar aandacht voor jou en je sisters? Wil je onderzoeken waarom jij je zo verantwoordelijk voelt voor alles en iedereen?
Wil je een dag tijd nemen voor jezelf?

Voel je welkom om deel te nemen aan onze workshopdag.

Wat gaan we doen?
We gaan met elkaar kijken naar wat we voor jou kunnen betekenen om je te laten genieten van stilte en ontspanning in jezelf. We willen je graag laten ervaren hoe het is om je te bevrijden van al het moeten, om te baden in de weelde van totale ontspanning en aandacht voor jezelf.

Hoe we dat doen?
o.a. door met elkaar te mediteren, te kijken naar waarom je zoveel hooi op je vork neemt, je de weldadige Reiki energie te laten voelen. Wees ervan overtuigd dat je verwarmd, helder en ontspannen naar huis gaat.

Wie zijn wij?
Karin van Duuren en Jo-Else van Amerom. In 2006 ontmoetten we elkaar op de opleiding Holistisch Reikitherapeut. Sindsdien zijn we vriendinnen en nu ook partners. Ons doel/onze missie is: Mensen het pad naar verbinding met zichzelf en de wereld te laten vinden.

Karin van Duuren

Karin heeft een eigen praktijk in Almere, Hartenwijs, (www.hartenwijs.nu) waar zij zich richt op systemisch werken, bewust-zijn-coaching, uitdagende workshops, en Reiki.

 

Jo-Else van Ameron

Jo-Else heeft een eigen praktijk in Velp, Deidamia (www.deidamia.nl) en richt zich op Reiki, coaching, workshops en Reikicursussen.

Deelnemen aan deze workshop kan op:
Op dit moment is deze workshop (nog) niet ingepland in Centrum de Olyhorst.

Voor inschrijvingen en/of vragen neem contact op met:
Karin van Duuren Tel 06 -41776280, Email karin@hartenwijs.nu of
Jo-Else van Amerom, Tel 06-47782738, Email j.vanamerom@gmail.com