Music from Source workshops/events - door Frits Evelein


Het is fantastisch om in een hoge energie en zuivere verbinding samen te werken, inspiratie te voelen, innerlijke vrede te ervaren, te werken aan je bewustzijn en gezondheid en leuke mensen te ontmoeten. Ik geef daarom heel graag workshops, diep en toch luchtig, ervarend en verstillend en toch met heel veel humor, serieus en ook heel speels, diep energetisch en gelijktijdig sprankelend.

Workshops met Music from Source helpen je je innerlijke rijkdom te ontdekken en zijn meteen een heerlijk ontspannende ontmoeting en verbinding.  Je beleeft hoe ik Music from Source maak en de verbinding met Universeel Bewustzijn en de Bron vertaal in klank, zodat ik dit op een hele gemakkelijke en toegankelijke wijze kan delen met je.

Je kunt kennismaken met Music from Source via www.MusicfromSource.net.
Voor een voorproefje van de energie luister bijv naar een van deze meditaties of ga naar mijn Youtubekanaal.

Frits

Frits Evelein - Music from Source“Frits Evelein, oa. bekend van zijn artikelen in Spiegelbeeld, werkte vele jaren als opleider en trainer in onderwijs en spiritualiteit. Hij componeert tegenwoordig muziek die hoge energie en bewustzijn vertaalt in klank. Zijn workshop is ervaringsgericht en wisselt verschillende werkvormen en activiteiten af en legt hij achtergronden op een eenvoudige wijze uit.” www.MusicFromSource.NetKijk op http://musicfromsource.net/events/ voor een overzicht
van alle workshops en events.

Voor vragen en/of inschrijvingen en/of vragen kun je contact opnemen met:
Frits Evelein, Email info@musicfromsource.net