Systemische Sensitiviteitstraining- door Gerbert Sipman
'Bewegen richting een plek die goed is voor jezelf, de ander en de wereld’

De Systemische Sensitiviteitstraining is gericht op persoonlijke ontwikkeling.
Je leert over hoe jij jouw plek in systemen inneemt en hoe dit jou helpt en/ of belemmert in stappen die je wilt nemen. We maken hierbij gebruik van de 4 manieren van weten (cognitief, fysiek, emotioneel, intuïtief) door te stappen in de systeemenergie die ons met elkaar verbindt. Samen (onder-)zoeken we hoe jij in jouw kracht kunt staan. Voor sommigen betekent dit meer sensitief worden voor de beschikbare extra informatie, voor anderen gaat het meer om het reguleren van de extra informatie die binnen komt.

De avonden starten met systemische oefeningen, die individueel, in twee-/ drietallen of met de hele groep worden uitgevoerd. We onderzoeken samen welke plek jij inneemt in groepen en ten opzichte van anderen en de invloed hiervan op jouw functioneren in het dagelijkse leven. Van daaruit kijken we wat er nodig is om een plek in te nemen die goed is voor jezelf en ook de mensen om je heen. In een (familie-)opstelling krijg je de kans een van jouw persoonlijke vragen uit te werken. We werken in een kleine groep van maximaal 12 deelnemers, zodat er veel tijd en ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

Gerbert Sipman Gerbert Sipman: “Ik heb verschillende systemische trainingen gevolgd en in 2012 mijn Master familie-
en organisatieopstellingen
behaald. Ik zet het systemisch werken in mijn werk als docent en onderzoeker aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in en begeleidt zowel groepen als individuen
bij persoonlijke en/ of werkgerelateerde vragen. Sinds een aantal jaren verzorg ik trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en/ of het systemisch begeleiden van anderen. Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd richting onderwijs en opvoeding.”

Meer info op www.gerbertsipman.nl/sensitiviteit

De Systemische Sensitiviteitstrainingtraining bestaat uit:
6 avonden van 19.30 tot 22.00 uur.
Data zijn: 2014:
12-9, 26-9, 10-10, 7-11, 21-11, 12-12
De vergoeding bedraagt  € 275,- (inclusief koffie/thee)
De training is geschikt voor iedereen.

:
Voor inschrijvingen en/of vragen kun je contact opnemen met:
Gerbert Sipman, Tel. 06-55776343 , Email contact@gerbertsipman.nl


“Leven In Verbinding, werken vanuit de onderstroom”